Sponsor för tyngda fisk.

tisdag 18 oktober 2016

Kållandsöträffen/EM är framflyttad pga av höga vindar!

Kållandsöträffen/EM är framflyttad till 4-6 november!

 

Tävlingsledningen har beslutat efter samrådan med Metrolog att flytta tävlingen. Metrolog på F7 Såtenäs bekräftar den väderrapport som går att hitta på SMHI och YR. 

Vindstyrkor inför kommande helg beräknas bli mycket höga. Vi har en strävan att bibehålla hög säkerhet under vår tävling därav tvingas vi att flytta. Ett genomförande av tävlingen kommande helg kommer med största sannolikhet att medföra 3 dagar i hamn.

 

Vi inser att ni är lika besvikna som oss över att tävlingen flyttas. Vi inser att detta medför problem med stugor och ledighet med mera. Vi i Fk-Trollspöt är besvikna då detta medför ökade kostnader och ännu mer ideellt arbete av våra medlemmar.

 

Så nytt datum för Kållandsöträffen/EM är alltså 4-6 november och alla som är anmälda nu är ju automatiskt anmälda till 4-6 november. 

 

Vi hoppas verkligen att alla team kan komma till det nya datumet så vi får chansen att tävla i Kållandsöträffen/ Europeiska mästerskapen i insjötrolling. Kan ni inte deltaga så kan vi inte betala tillbaka er anmälningsavgift. Detta på grund av att klubben har utgifter för varje anmält team. Ber om er förståelse.

 

Vi kommer även förlänga föranmälan till söndagen den 30:e oktober om några nya team vill deltaga. 

 

Beslut om väderläget helgen 4-6 November beslutas 1 November. Om tävlingen inte kan genomföras 4-6 november flyttas tävlingen till kommande år.

 

Nu råder 2 veckors hårda förberedelser inför det nya datum. Vi i tävlingsledningen vill även tacka för de vänliga sms, telefonsamtal och komentarer på FB. Det är det som gör att medlemmar orkar och vill lägga så mycket ideellt arbete. TACK

 

Med vänlig hälsning,

Tävlingsledningen FK-Trollspöt


3 kommentarer:

  1. Mycket synd men inte något att göra åt. Beslutet är helt rätt.
    Kämpa på med allt arbetet, det kommer garanterat bli ett utmärkt arrangemang i vanlig ordning.

    En tanke är väl att flytta alla klockslag i tävlingen 1 timma bakåt eftersom vi fått vintertid på den nya tävlingshelgen?
    /Andreas

    SvaraRadera